Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1926 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Marniusz napisał:

Tja... Jelczem po europie [/quote]

bez przesady z tym jelczem......
jest o wiele lepiej, ale wciąz czarna dupa......
był okres kiedy szukałem pracy w pl (pracując w no kilka lat) i powiem szczerze,ze szybko mi przeszło...
Byłem na kilku rozmowach, ale jedna utkwiła mi w pamieci najbardziej.....
Firma jezdziła z wwy do finlandii > wiec zapytałem czy zakładają opony ziome, na co szef powiedział mi,ze owszem tak, ale juz nie beda zakładac, bo....auto pali 1 litr wiecej na 100km.....
Wiec zamiast ca 35L pali 36L/100km....
Załosc, bo facet nie potrafi liczyc, ile moze zaoszczedzic, zamisat stracic dzieki temu.....
No, ale to był typowy polski biznesmen (farm boy), który funkcjonuje od faktrury do faktury.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
Yatsek napisał:
eee... szybko poszlo

No, szybko... ale o czym ty teraz bedziesz pisał?
Na pewno coś znajdziesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Mariusz Ścisły
(Marniusz)
Początkujący
marianek napisał:
Marniusz napisał:

Tja... Jelczem po europie

bez przesady z tym jelczem......
jest o wiele lepiej, ale wciąz czarna dupa......
był okres kiedy szukałem pracy w pl (pracując w no kilka lat) i powiem szczerze,ze szybko mi przeszło...
Byłem na kilku rozmowach, ale jedna utkwiła mi w pamieci najbardziej.....
Firma jezdziła z wwy do finlandii > wiec zapytałem czy zakładają opony ziome, na co szef powiedział mi,ze owszem tak, ale juz nie beda zakładac, bo....auto pali 1 litr wiecej na 100km.....
Wiec zamiast ca 35L pali 36L/100km....
Załosc, bo facet nie potrafi liczyc, ile moze zaoszczedzic, zamisat stracic dzieki temu.....
No, ale to był typowy polski biznesmen (farm boy), który funkcjonuje od faktrury do faktury.....

Polskie firmy transportowe jeszcze sie do czarnej dupy nie dokopaly a kierowcajak ma zyczenie jezdzic autem z nowymi oponami to niech sobie takie kupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
EMILAG. napisał:
dobra idzcie w H... myślałam że to poważne forum a to jakaś lipa. Chciałam się czegoś dowiedzieć
a tu jakiś klaun mi pisze bzdury!!!!!!!!!!!!!!

Hmm... To Forum jest jak najbardziej POWAŻNE ...
A i sami Stali Uczestnicy też potrafią odpowiedzieć na pytanie .
---
Jednak by cokolwiek logicznego odpowiedzieć to trzeba wiedzieć trochę więcej Niż to , że mąż szuka pracy , jako kierowca z bombowca ...
---
Co prawda zlikwidowałaś Swoje Konto , / słaba i zachwiana Osobowość / jednak wiem , że nadal czytasz wypowiedzi ...
---
Weź na spokojnie przeczytaj to co Sama Napisałaś , ...TO DOPIERO LIPA... a nawet SYF...
I STARAJ SIĘ NA TE TWOJE PYTANIE ODPOWIEDZIEĆ ... dla ułatwienia czy ten ktoś z taką informacją jaką podałaś znalazł by pracę w Twoim Województwie a o Polsce nie wspomnę ...
A co dopiero za granicą .
---
Ponadto skoro zna angielski , to dlaczego nie szukasz Mu pracy w Anglii !? .
Tu wymagają znajomości Norweskiego .
ECH...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok